Søg
Close this search box.

Stor nok til at levere varen. Lille nok til at være nærværende

I mere end 40 år har vi udviklet og produceret polyuretan-systemer til kunder i hele Europa. Vi er glade for at annoncere, at United Foam A/S’s aktiviteter pr. 1. december 2023 er solgt til Nestaan B.V. fra Holland. Dette styrker vores allerede tætte samarbejde og forener to familieejede virksomheder med fælles værdier. Overgangen betyder kontinueret høj kvalitet og service, udvidet produktudvalg, forbedret teknisk support og udvikling samt større og mere fleksible leveringsmuligheder. Vores engagement i at levere hurtig og pålidelig service forbliver uændret, ligesom dine velkendte kontaktpersoner. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og byde på nye muligheder.

United Foam bygninger
Dag til dag-levering
Kvalitetstestet i eget laboratorie
Egen udvikling af recepter
40 års erfaring i polyuretan-branchen

United Foam blev stiftet i 1978. Vi anses af mange for at være det polyuretan-systemhus i Danmark med størst ekspertise.

Nu hedder vi Nestaan Nordic A/S.

Hvorfor vælge Nestaan Nordic som polyuretan-leverandør?

Vi er stolte af vores viden og knowhow inden for polyureatan-systemer – og vi deler gerne ud af vores viden, så du får den bedst mulige løsning til din opgave.

Det er én god grund til at vælge os til dit næste polyureatan-projekt. Læs tre andre gode grunde her.

Viden og knowhow

Vi har udviklet og produceret polyurethan-systemer siden 1978. Vores store kemiske og anvendelsestekniske viden og knowhow kommer med andre ord fra mere end 40 år i branchen. Vi har udviklet recepter, der lever op til de krav og opgaver, vores kunder efterspørger. I tæt dialog kortlægger vi dine behov og krav, og derefter udvikler vi en polyuretan til netop din opgave.

Hurtig levering

Vi ved, at hurtig levering er vigtigt for vores kunder. Derfor bestræber vi os altid på en lynhurtig leveringstid. Vores produktion er meget fleksibel, og vi kan i mange tilfælde levere fra dag til dag.

Den bedste kvalitet

For at opretholde et højt kvalitetsniveau, kvalitets- og sikkerhedstester vores kemiingeniører og laboranter alle polyuretan-systemer, før de forlader produktionen. Det giver vores kunder en ekstra sikkerhed, og det sikrer den højeste kvalitet af produkterne på markedet.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på polyuretan-systemer

Har du en specifik opgave, hvor polyuretan er et oplagt materiale? Vi kan vejlede dig og komme med et uforpligtende tilbud. Det er selvfølgelig helt gratis.