Søg
Close this search box.

Ansvarlighed

Vi har allesammen et ansvar for den verden, vi lever i. Det ansvar tager vi på os i Nestaan Nordic, når vi løbende arbejder for at forbedre vores forretning, både etisk, socialt og klimamæssigt. Det er til gavn for vores medarbejdere, leverandører, klimaet, kloden og dig som kunde.

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi tager ansvar for vores aftryk i verden. 


Kontakt os, hvis du vil have en grønnere polyuretan-løsning

Grøn omstilling

Grønne løsninger og bæredygtige alternativer

“Vi arbejder på at erstatte vores råmaterialer med grønnere alternativer, og vi er løbende i kontakt med vores leverandører for at være på forkant med udviklingen” – Per Andersen, CEO Nestaan Nordic A/S.

Vi har et ansvar for verden omkring os – og det ansvar tager vi på os. Derfor undersøger vi løbende muligheden for at udskifte vores energikilder til nogle mere bæredygtige, og vi arbejder på at erstatte vores råmaterialer med grønnere alternativer. Det gør vi, fordi det er vigtigt for os ikke at udlede mere CO2 end højest nødvendigt.


Læs mere i vores bæredygtighedsrapport

FN’s Verdensmål

I 2015 vedtog FN 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling. Hensigten med Verdensmålene er at løse nogle af klodens største udfordringer inden 2030. Vi har valgt at arbejde med to Verdensmål, der er i tråd med vores værdier og forretningsgrundlag. Læs om dem her.

Verdensmål 12: Ansvarligt Forbrug og Produktion

Vi skal sikre bæredygtig forbrug og produktion. Den økonomiske vækst og bæredygtige udvikling kræver, at vi hurtigst muligt reducerer vores fodaftryk på naturen. Det gør vi blandt andet ved at ændre den måde, vi producerer og forbruger vores varer og ressourcer på..

Verdensmål 17: Partnerskaber for Handling

Verden i dag er tættere forbundet end nogensinde før. Bedre adgang til teknologi og viden er en vigtig måde at dele ideer og fremme innovation. Vi skal revitalisere det globale partnerskab for bæredygtig udvikling og styrke midlerne til at nå målene.

Code of Conduct

Code of Conduct er et regelsæt, der vejleder os og vores leverandører i, hvordan vi driver vores forretning ansvarligt og etisk korrekt indenfor følgende områder:

 

I vores Code of Conduct kan du læse mere uddybende om hvert område. 


Code of Conduct

Vi kan producere grønnere løsninger

Skal din næste polyuretan-opgave være grøn?

Hos Nestaan Nordic kan du få en grøn løsning til dit næste polyuretan-projekt.

Vi kan for eksempel erstatte den råoliebaserede polyolen i polyuretanen med grønne polyoler, der er baseret på sukkerrør, soyabønner, cashewskaller eller fyrreknogler. Der findes også grønnere alternativer til isocyanaten, den anden hovedbestanddel af polyuretan. 

Kontakt os, så hjælper vi dig i mål med din grønne polyuretan-opgave.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på din grønne polyuretan-løsning

Har du spørgsmål til, hvordan vores grønne løsninger kan blive en del af din polyuretan-opgave? Eller skal vi give dig et uforpligtende tilbud på en grøn løsning? Kontakt os direkte eller udfyld formularen – så kontakter vi dig hurtigst muligt.