Søg
Close this search box.

Letvægts- og specialløsninger til maritimt brug

De hårde vind- og vejrforhold på vandet kræver ekstremt slidstærke materialer. Polyuretan er et oplagt valg, hvis du skal bruge et hårdfør produkt, der kan modstå livet til søs. 

Anvendelsesmulighed: Maritim

Specialløsninger til maritimt brug

Polyuretan kan bruges til en lang række formål inden for det maritime område. Det kan være som inderkerne i fendere, hvor polyurea kan bruges som yderkerne. Elastomer anvendes også til offshore-projekter, da produktet er meget elastisk, mens PUR-skum kan bruges som opdrift i flydepontoner og styres helt ned på kilomæssig basis.

Orange beholder

Her bruges vores specialløsninger

Polyuretan kan bruges til en lang række formål i et maritimt miljø. Det er både slidstærkt, elastisk og næsten vedligeholdelsesfrit, hvilket gør det til et særdeles anvendeligt materiale i det hårde miljø på havet. Her kan du se tre områder, hvor du med fordel kan anvende polyuretan. 

Offshore-industrien

Polyurea er ideel som overfladebehandling til beskyttelse af fundamenter i offshore-industrien, fordi det både er ekstremt slidstærkt, stødabsorberende og skridsikkert - og i det barske havmiljø er det nødvendigt med en overfladebehandling, der beskytter.

Fiskeri

Polyurea forlænger levetiden på maskiner, komponenter og inventar i fiskeri-industrien. Det kan for eksempel påføres hurtigt og problemfrit på fisketanke i dambrug. Polyurea er næsten vedligeholdelsesfri.

Havneanlæg

På havneanlæg er det vigtigt, at sikkerheden er høj. Derfor er polyurea et godt valg til overfladebehandling af belægningen. Det er slidstærkt, stødabsorberende, skridsikkert og nemt at holde rent.

Derfor skal du vælge polyurea til maritimt brug

Det er både dyrt og udfordrende at fremstille produkter, der kan bruges i maritime sammenhænge. Først og fremmest er slidstærke og hårdføre materialer et must. Og ofte er det et krav, at materialet skal være resistent overfor olie og lignende. 

Når du bruger polyurea, får du et materiale, der er:

Vi har samarbejdspartnere, der er specialiserede i at udføre polyurea-opgaver.

Vi er et systemhus. Det betyder, at vi udvikler det materiale, du skal bruge, til din opgave. Har du også brug for hjælp til at få påført materialet, har vi erfarne samarbejdspartnere, der klarer opgaven for dig. Vi er med fra idé til fuldført opgave og fører dig trygt og sikkert gennem hele processen. 

Kontakt os

Søger du en løsning til maritimt brug?

Få et uforpligtende tilbud, råd eller sparring. Udfyld formularen eller kontakt os direkte.