Søg
Close this search box.

Polyurea

Har du brug for et fleksibelt og slidstærkt materiale, der kan beskytte underlag og overflader i dit produktionsmiljø? Så er polyurea det smarte valg. Få et skræddersyet produkt og vejledning i materialet hos os.   

Polyurea

Beskyt materiel og underlag mod slid

Polyurea er kendetegnet ved sin særlige elasticitet og slidstærke overflade. Det gør materialet oplagt at bruge til for eksempel overfladebeskyttelse og coating i produktionsmiljøer.

Polyrea kan blandt andet bruges til beskyttelse af valser og drivhjul og bidrager til at forlænge maskinens levetid. Polyurea kan også bruges til at beskytte kloakrør mod slid. I virkeligheden er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan bruge polyurea til.

Rød og grå sættevogn

Fordele ved polyurea

Der er mange gode ting at sige om polyurea som materiale til overfladebeskyttelse. Her er de vigtigste:

 

Ekstrem kemikalieresistent – oplagt til hårde produktionsmiljøer

Er din virksomheds produktion eller produkter udsat for kemikalier, og søger du en overfladebeskyttelse, der sikrer længere levetid? Så er Polyurea løsningen til din virksomhed.

God friktion – velegnet som skridsikkert underlag

Det er muligt at skabe et højt friktionsniveau med polyurea, hvilket gør det ideelt til områder, der kræver et skridsikkert underlag.

Fleksibelt og nemt at arbejde med

Polyurea er, i modsætning til lignende produkter, utrolig fleksibel og elastisk. Dette medfører, at polyurea ikke sprækker. Polyurea er en to-komponentløsning, hvilket gør det nemt at arbejde med.

Mange anvendelsesmuligheder

Da polyurea kan påføres på alle former for materiale og underlag, er mulighederne med polyurea næsten uanede.

Få vejledning i påføring af polyurea

Når du benytter dig af polyurea, er det vigtigt at forbehandle underlaget korrekt for at få det optimale ud af materialet. I nogle tilfælde kræver det, at du sliber eller sandblæser underlaget først. Du skal dog altid huske at tilføre primer, før du påfører polyurea. 

Hvis du har brug for hjælp til påføring af polyurea, kan vi hjælpe dig. Vi kan leje den rigtige maskine til formålet, eller formidle kontakt til en leverandør, der kan stå for opgaven.  

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Nestaan Nordic som leverandør af polyurea?

Få hjælp hele vejen rundt om dit produkt. Hos Nestaan Nordic er vi med dig både før, under og efter leveringen.

Produkter tilpasset dine behov

Vi kan justere på blandingsforholdene, så det færdige produkt stemmer overens med dit konkrete behov. Vi tester materialet i tæt samarbejde med dig.

Sparring baseret på mange års erfaring

Vi tør godt kalde os eksperter, når det kommer til polyurea. Derfor kan du roligt spørge os til råds, hvis du har spørgsmål til materialet, produktbrugen eller andet.

Hjælp til påføring og maskinbrug

Produktet er på plads, men hvad med selve påføringen? Hos os kan du leje den rette maskine, eller få en ekstern samarbejdspartner til at stå for opgaven.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på polyurea

Kontakt os direkte eller via formularen – også hvis du har spørgsmål til materialet eller anvendelsen.