Søg
Close this search box.

Få en specialudviklet løsning

Hvis du har en god idé, kan vi hjælpe med at realisere den. Der findes nemlig et utal af muligheder, som PUR-skum, polyurea og elastomer kan bruges til.

Anvendelsesmulighed: Specialløsninger

Du har en idé. Vi har erfaringen - og løsningen

Vores mange års erfaring med PUR-skum, polyurea og elastomer gør, at vi kan tilbyde dig kompetent rådgivning, uanset hvilken udfordring, du står med. 

Terrassebord

Eksempler på specialløsninger

Vores kunders gode ideer og vores erfaring og know-how har gennem tiden skabt mange gode specialløsninger. Her kan du læse om to af dem: 

Bordplader til udendørs brug

En af vores kunder ville gerne øge slidstyrken og lette rengøringen på et sæt haveborde. Vi udviklede en polyurea, som kunne sprøjtes på bordene. Resultatet blev sådan, at havebordene nu kan stå udenfor i længere tid – uden at blive slidte og stadig se pæne ud.

Ekstra slidstærke betonrør

For at øge levetiden på en række kloakrør, har vi sprayet dem med polyurea. Det har forbedret deres evne til at modstå slid, og samtidig sikrer det kloakrørene mod de kemikalier og dampe, de bliver udsat for.

Skal vi hjælpe med din næste specialløsning?

Vi hjælper ofte kunder i innovative brancher, små entreprenører, fritidsopfindere og lignende. Med vores erfaring kan vi altid holde fokus på dine behov og hjælpe dit projekt i mål. 

Vi kan for eksempel hjælpe dig, hvis du er på udkig efter PUR-skum med en bestemt hårdhed eller et polyuretan-produkt i en særlig farve.

Få hjælp til at komme helt i mål med din specialløsning

Én ting er at få udviklet det rette materiale til dit projekt. Der kan vi rådgive, vejlede og udvikle det helt rigtige i samarbejde med dig. Næste skridt er at få materialet påført korrekt.

Hos Nestaan Nordic har vi en række dygtige og erfarne samarbejdspartnere, der kan løse den del af opgaven for dig. De kan føre dig trygt og sikkert gennem hele processen. Så slipper du også for at skulle investere i dyre maskiner og bruge tid på at få det korrekt påført.

Vi er kort sagt med dig hele vejen fra idé til fuldført opgave.

Kontakt os

Har du et projekt i tankerne?

Få et uforpligtende tilbud eller råd og sparring. Udfyld formularen eller kontakt os direkte.