Søg
Close this search box.

PUR-skum

PUR-skum er et af de mest effektive isoleringsmaterialer på markedet. Det kan bruges til alt fra isolering af fjernvarmerør til madrasser og hynder i møbelbranchen. Bliv klogere på PUR-skum her på siden.

PUR-skum

Et isoleringsmateriale med mange anvendelsesmuligheder

Når du har brug for et effektivt isoleringsmateriale, der er nemt at håndtere, er PUR-skum et godt valg. PUR-skum egner sig til det meste, når det kommer til isolering. Vi hjælper dig gerne med vejledning og rådgivning baseret på vores tekniske know-how og mange års erfaring.

Flaske med indhold

Fordele ved PUR-skum

PUR-skum er et materiale med masser af fordele, når det kommer til isolering. Her er fire gode grunde til at vælge PUR-skum.

Højisolerende

PUR-skum fra Nestaan Nordic er kendetegnet ved at være ekstremt varme- og kuldeisolerende. Det gør PUR-skum ideelt til isolering i krævende miljøer.

Let i vægt

PUR-skum er, i forhold til andre isoleringsmaterialer, utrolig let, hvilket gavner de fleste opgaver markant.

Tilfører stabilitet

PUR-skum er et utrolig slidstærkt materiale med en høj stabilitetsevne. Hvis du har brug for disse egenskaber, så er PUR-skum fra Nestaan Nordic løsningen.

Nem at håndtere

Vores kemiingeniører tilpasser PUR-skum efter dine behov. I kombination med mange års erfaring og anvendelsesteknisk knowhow, er du sikret den rette vejledning i håndtering af materialet.

PUR-skum i forskellige varianter

Hvad kan du bruge PUR-skum til? Vi leverer det som fyldeskum, sprayskum eller flaskeskum – alt efter formålet.

Fyldeskum

Fyldeskum er kendetegnet ved en langsommere tørretid. Det gør den oplagt til isolering af hulrum, da skummen kan nå at rende ud i hulrummet, før den tørrer.

Sprayskum

Sprayskum har en hurtig reaktionstid, hvilket gør, at den former sig meget hurtigt. Det gør den perfekt til isolering af vægge og lofter.

Flaskeskum

Flaskeskum har samme hurtige reaktionstid som sprayskum, men flaskeskum giver dig mulighed for at bestille i mindre mængder. Det bruges ofte til isolering af fjernvarmerør.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge os som din leverandør af PUR-skum?

Som en af Danmarks førende leverandører af PUR-skum, er der mange gode grunde til at vælge os. Se et udvalg af dem her.

Få medbestemmelse i processen

Hos Nestaan Nordic har vi tæt kontakt med dig undervejs i processen. Vi blander i små mængder og justerer på processerne, så det færdige produkt passer til dit behov.

Produkter baseret på teknisk know-how

Mange års erfaring og teknisk viden gør os i stand til at afdække dine behov og fremstille specialløsninger, der løser lige netop dine udfordringer.

Vejledning i blanding og maskinbrug

Vi fremstiller ikke bare det materiale, du skal bruge. Vi vejleder dig også gerne i blanding og maskinbrug. 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud på PUR-skum

Eller har du spørgsmål til PUR-skum eller anvendelsen?
Kontakt os direkte eller via formularen.