Søg
Close this search box.

Vores løsninger til landbruget gør hverdagen nemmere

Det typiske miljø i en stald er hårdt og krævende. Derfor har vi udviklet en speciel polyurea, der sprayes på staldenes båse. Dermed får de et lag, der isolerer, beskytter dyrene mod skader og samtidig er utrolig nem at rengøre. Det gør din hverdag i landbruget meget nemmere.

Anvendelsesmulighed: Landbrug

Polyurea er det bedste valg - for dyrene og dig som landmand

Vores polyurea er ikke blot den bedste løsning for dyrene – det er også den bedste løsning for dig som landmand. Dyrene bliver bedre beskyttet, og som landmand får du et lavere varmeforbrug, færre reparationer og en nemmere rengøring. 

Gråt gulv

Polyurea i både nye og eksisterende stalde

Du kan anvende polyurea i både nye og eksisterende stalde, hvor det virker effektivt som overfladebeskyttelse. Her er to gode grunde til at bruge polyurea i både nye og allerede etablerede stalde.

Polyurea i nye stalde

Skal du igang med at bygge en ny gård, så er polyurea-gulv i staldene et oplagt valg. Med vores polyurea får du det optimale underlag, der sparer dig for meget tid og besvær. Der udover får dyrene også de optimale forhold og kan undgå skader.

Polyurea i eksisterende stalde

Har du en stald med et revnet gulv, som gør hverdagen besværlig? Så kan vi hjælpe dig, hurtigt og effektivt. Vi sprayer polyurea på området, og det kommer ind selv de mindste steder. Det betyder også, at det kan påføres, selv når inventaret er på plads. Processen er hurtig og effektiv, og dyrene skal derfor kun være ude af stalden i en begrænset periode.

Fordele ved polyurea-gulv

Fordelene ved vores specialudviklede polyurea til landbruget er mange. Vigtigst af alle er, at det gør livet bedre for både dine dyr og dig som landmand. 

Her er flere andre fordele:

Få andre til at udføre "det hårde arbejde" for dig

Hos Nestaan Nordic udvikler og leverer vi det materiale, du har brug for til dit projekt i landbruget. Har du også brug for hjælp til at påføre polyureaen, har vi dygtige og erfarne samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig sikkert i mål med opgaven. Det betyder, at du som kunde hos os ikke kun får det, du skal bruge – du kan også slippe for “det hårde arbejde” med at påføre det. Vi fører dig trygt og sikkert gennem hele processen, og er med dig fra idé til fuldført opgave.

Kontakt os

Skal du have nyt gulv i stalden?

Få et uforpligtende tilbud eller råd og sparring. Udfyld formularen eller kontakt os direkte.