Søg
Close this search box.

Skumisolering med et utal af muligheder

PUR-skum kan benyttes til en lang række isoleringsopgaver inden for industribranchen, byggebranchen, landbruget og flere andre steder. Få inspiration til din isolationsopgave her.

Anvendelsesmulighed: Isolering

Hvorfor isolere med PUR-skum?

PUR-skum som isoleringsmateriale er kendetegnet ved at være ekstremt varme- og kuldeisolerende, hvilket gør det oplagt til hårde industrimiljøer. Du kan få PUR-skum i alle slags hårdheder og densiteter. Samtidig er det let at påføre, enten via spray, som hælde- eller fyldeskum.

Grønne og hvide tønder
Ofte stillede spørgsmål

Mulighederne er (næsten) uanede med PUR-skum

Når vi siger, at du kan bruge PUR-skum til næsten alle former for isolering, mener vi det faktisk. Her kan du se en række eksempler på, hvilke isoleringsopgaver, PUR-skum kan løse: 

Vi har dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælp dig i mål med dit projekt

Skal du have udført en isoleringsopgave, har vi en række dygtige samarbejdspartnere, der kan klare arbejdet for dig. Det betyder, at du ikke skal ud og investere i et stort sprøjteanlæg. Derfor er Nestaan Nordic det sikre valg, når du har brug for en virksomhed, der fører dig trygt og sikkert igennem hele processen. Vi er med dig fra idé til fuldført opgave.

Kontakt os

Brug for hjælp til isolering?

Vi har stor erfaring i at isolere med PUR-skum. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan løse din isoleringsopgave, og få et uforpligtende tilbud.