Søg
Close this search box.

Nyt gulv? Overvej polyuretan som materiale

Er din virksomhed på udkig efter et gulv, som kan klare sig i et hårdt miljø? Så skal du overveje et polyuretan-gulv. Det er et utroligt slidstærkt og elastisk materiale, som egner sig fantastisk som underlag, for eksempel i industrivirksomheder. Bliv klogere på materialet her.

Anvendelsesmulighed: Gulve

Et slidstærkt alternativ til epoxy-gulve

Et gulv i polyuretan minder meget om et epoxy-gulv. Men i modsætning til epoxy, sprækker polyuretan ikke. Polyuretan er desuden særdeles kemikalieresistent. Du får altså et gulv, der ligner et epoxy-gulv, men som er endnu mere slidstærkt.

Gråt gulv

Flere fordele ved polyuretan-gulve

Der er mange fordele ved at vælge polyuretan som gulvmateriale: Slidstærkt, elastisk og kemikalieresistent. Her er to andre fordele:

 

Ekstrem nem at påføre

Selve påføringen af et polyuretan-gulv er ganske let og kan foretages af en enkelt person. Ønsker du et polyuretan-gulv, har vi en samarbejdspartner, der kan klare opgaven for dig. Vores samarbejdspartner udfører selve opgaven, men udlejer også gerne udstyr og rådgiver dig i processen.

Bestem selv udtrykket

Vælger du et polyuretan-gulv, kan du vælge mellem et utal af forskellige farvekombinationer og overfladestrukturer. Det betyder, at du ikke bare får et gulv med alle de nødvendige egenskaber. Du får også fuld frihed over det færdige udtryk.

Her bruger andre polyuretan-gulve

De slidstærke og elastiske egenskaber i polyuretan gør det velegnet som gulv i produktionsområder, på lagre, i omklædningsrum, værksteder, garager, portovergange, læsseramper og mange andre steder.

Her finder du oftest polyuretan-gulve:

Vi har samarbejdspartnere, der er specialiserede i at påføre polyuretan-gulve

Skal du have hjælp til at udføre en opgave med polyuretan, har vi erfarne samarbejdspartnere, der kan klare opgaven for dig. Det betyder, at du ikke behøver investere i et stort sprøjteanlæg. Vi er det sikre valg, hvis du har brug for en virksomhed, der kan føre dig trygt og sikkert gennem hele processen. Vi er med dig fra idé til fuldført opgave. 

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med et nyt polyuretan-gulv?

Få et uforpligtende tilbud eller råd og sparring. Udfyld formularen eller kontakt os direkte.